Neliö Kvartet

Foto: Sisse Stroyer

Kvartetten blev dannet i 2020, men har i mange år spillet sammen i flere forskellige konstellationer, blandt andet som faste medlemmer af Det danske Ungdomsensemble, DUEN.

JOHANNES BÆRENTZEN PIHL

TOKE HANSENIUS

ANNE SKÆRBÆK

AINO SIURUA

PROGRAM

Beethovens Strygekvartet op. 18, nr. 4 i C-mol samt Janáčeks 2. strygekvartet, “Intime Breve”. 

PRESSEMATERIALE

HENT BILLEDER HER 

HENT PLAKAT HER

Nelió
Nelió er en kvartet, der har en ambition om at sætte spørgsmålstegn ved den klassiske musikscenes konventioner, udfordre publikums forventninger og derved skabe en alternativ relation mellem publikum og musikerne. Det er også et mål at være med til at udvide kvartetrepertoiret ved at opføre både nye og oversete, ældre værker.

JOHANNES BÆRENTZEN PIHL
TOKE HANSENIUS
ANNE SKÆRBÆK
AINO SIURUA

Se video og koncertprogram her

Kom til koncert med Danmarks mest talentfulde unge musikere, når RISING 2021 kommer forbi kirken nær dig.
35 ensembler ansøgte om at blive en del af RISING. Seks fantastiske ensembler kom gennem nåleøjet.

OM RISING
Rising er et netværk for unge klassiske musikstuderende, der ønsker at få mere erfaring med koncert- og turnélivet!
I samarbejde med Koncert i Kirken og billetsystemet Plads i Kirken tilbydes udvalgte unge ensembler fra landet musikkonservatorier en række koncerter i landets kirker.

RISING er støttet af Augustinus fonden samt Aage og Louis Hansens fond 

Alle fire medlemmer studerer på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor de sammen modtager instruktion af Elisabeth Zeuthen Schneider.

Kvartetten har en ambition om at sætte spørgsmålstegn ved den klassiske musikscenes konventioner, udfordre publikums forventninger og derved skabe en alternativ relation mellem publikum og musikerne. Det er også et mål at være med til at udvide kvartetrepertoiret ved at opføre både nye og oversete, ældre værker.

Selvom alle i kvartetten har base i København og mødes på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, er det vigtigt for dem at bringe musikken udenfor konservatoriets vægge og optræde i hele Danmark og Norden, så den klassiske musik møder et bredere publikum.